Loading...

Billiga Michael Kors Väskor

Welcome Forums Main Forum Introductions Billiga Michael Kors Väskor

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  huangshang 2 years, 11 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #48055

  huangshang
  Participant

  Bag är för [url=http://gospelfliers.com][i][b]Michael Kors Väskor[/b][/i][/url] kvinnor att inte lämna poster, många kvinnor i hemmet fylld med påsar, väskor av kärlek, kände kvinnan. Men att köpa en påse tillbaka, särskilt läderväska, vet inte hur man ska ta hand om, är en mycket bekymmer om saker. Så många av mina vänner ber om hur man rengör smutsiga läderväska problem. Låt oss först, och vi tar en titt läderväska vård och rengöring metoder först innan han kom in för att se hur ren omsorg smutsigt svar läderväska Michael Kors väska.
  1, polering, vaxning, bara en del av rutinmässigt underhåll, vara noga med att inte exponering, stekt, extrudering, och skarp kontakt för att förhindra ytan deformation, missfärgning eller skrubbsår.
  2, vård oljan inte [url=http://gospelfliers.com][i][b]Billiga Michael Kors Väskor[/b][/i][/url] ofta spelar, spelar en gång i månaden på linjen eftersom det fungerar som kemikalier, det har också en viss, mer eller mindre vissa (biverkningar). Både underhålls roll, men också ha en frätande effekt. Dessutom bör inte använda skokräm.
  3, försök att inte låta ljusstrålarna, annars lädret kommer att bli mer och mer torrt, elasticitet och mjukhet kommer sakta försvinna; när limmet påsen saft eller fett, torka först ytan med en ren trasa och låt vila fett långsamt penetrera skinnklädsel, gå inte forsande vatten och torka av fett.
  4, Sharpei undvika [url=http://gospelfliers.com][i][b]Billiga Michael Kors Väskor Rea Online Sverige,70% rabatt![/b][/i][/url] våt vatten, bör smörjas rågummi och särskild omsorg och rengöringsmedel.
  5, misstag blöt, först [url=http://gospelfliers.com][i][b]michael kors Väskor Sverige[/b][/i][/url] med en torr handduk torrt fukt, vilket sedan in vissa tidningar, tidskrifter saker som torr, inte direkt exponering för solljus, som skulle göra dig älskade väska fade, deformation a.
  6, om de är slitna läderfodral, kan beläggas med icke-oljig färglös läder vård grädde, låt det rinna tillbaka, och sedan en ren mjuk trasa för att polera, kan du göra vackra glänsande läder reproducera, kan också hindra läder torrt.
  Så hur man rengör smutsiga läderväska: med en ren svamp med en mild tvål eller sprit, alkohol efter torka smutsen, torka sedan med vatten, och sedan låta lädret torka naturligt. Om det finns smuts, försök att använda en del läder och Pearl Bailey underhållslösning för att behålla den. Vid användning av läder vård och underhåll av vätska, men också vara noga med att inte använda för ofta, för att förhindra skador på lädret i viss utsträckning. Om påsen inte råkar få fläckar på plats, är det bäst att använda tvål, alkohol, torka bort smutsen, torka sedan med vatten och låt lädret torka naturligt. Om fläcken är envis, kan den använda en rengöringslösning för att ta itu med, men måste vara försiktig avtorkning, för att undvika skador på läderytan. Smör eller fett läderväska smutsig hur man rengör? Torka av ytan med en ren trasa olja, låt resten av fettet infiltrerade långsamt in i lädret, inte vatten till att torka fett.
  Temperatur och solsken: försöker att inte låta lädervaror kontakten eller stänga ett värmeelement med solljus, annars lädret kommer att bli mer och mer torr, och läder elasticitet och mjukhet kommer sakta försvinna. Handväskor och skor, är en annan form av den aktiva substansen, båda använder samma påse varje dag, är det sannolikt att orsaka elastisk kortikala trötthet, så som skor, liksom flera interaktiv användning. Detta är Michael Kors väska ge dig några råd, jag hoppas att det fungerar för dig!
   

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.